P200NS gunakan logo kawasaki sebagai improvement, nambah mahalkah harganya

sore gan, berita telat bin basi

berita di motorbeam memang wow judulnya,

Pulsar-200NS-vs-Pulsar-220 (Small)

Kawasaki Makes Improvements To Pulsar 200 NS

boca baca, bolak balik, nggak nemu nemu apa yang dimaksud improvementnya, jebul logonya bajaj diganti punya kawasaki gitu impromentnya πŸ˜€

Kawasaki is an expert in making motorcycles, which is why the Japanese company is at the forefront when it comes to performance bikes. The Kawasaki-Bajaj tie-up is ages old and now both companies have started to mutually benefit. Bajaj Auto retails the Ninja 300 and Ninja 650 in India through its pro-biking showrooms and its Kawasaki’s turn to return the favour. Kawasaki is already selling Bajaj products in Philippines and now Bajaj Auto will enter the Indonesian market with the launch of the Pulsar 200 NS, expected later this year. Kawasaki will locally assemble the bike at its Indonesian facility.

This tie-up of assembly and distribution is not limited to Indonesia and Philippines as the duo plan to sell the Pulsar 200 NS in other markets including Brazil and other Asean countries. Bajaj Auto has tried to enter the Indonesia market earlier but has been unsuccesful. Thus a collaboration with Kawasaki was the obvious solution to penetrate the established motorcycle segment in the country. The Pulsar 200 NS will not carry the Bajaj logo in Indonesia, it will instead feature the Kawasaki logo, which won’t be highlighted for obvious reasons.

Bajaj-Kawasaki have sold 3000 units of Ninja motorcycles in India (since the launch around 3.5 years ago, including 650R, 250R and 650). The Pulsar 200 NS is expected to get fuel injection for export markets with an India launch too on the anvil. The company plans to sell 12,000 units of the Pulsar 200 NS in Indonesia, rivalling Yamaha’s Vixion. Kawasaki has made some minor improvements to the Pulsar 200 NS as well, details of which haven’t been revealed yet. Could Bajaj Auto forward these changes to the Indian bike? We certainly hope so.

 

kawasaki logo

yang menggelitik saja yang ane ungkap

  1. p200ns bakal dirakit di indonesia area pabrik kawasaki ( Kawasaki will locally assemble the bike at its Indonesian facility )
  2. bajaj tidak beruntung di indonesia ( Bajaj Auto has tried to enter the Indonesia market earlier but has been unsuccesful )
  3. p200ns bakal dijual di brazil dan beberapa negara asean lainya ( Pulsar 200 NS in other markets including Brazil and other Asean countries)
  4. dengan alasan tertentu ( marketing terutama, hehehehe ) logo bajaj diganti logo kawasaki, wah, improvement πŸ˜€ (
  5. The Pulsar 200 NS will not carry the Bajaj logo in Indonesia, it will instead feature the Kawasaki logo, which won’t be highlighted for obvious reasons.)

              Pulsar-200-NS-Instrument-Console (Small)

            editan sederhana bin kasar πŸ˜€ soal logo kawasaki

            pendapat ane, improment kawasaki terhadap bajaj p200ns yang paling kentara ya harganya bakal up khas kawasaki, walau menandingi vixion ( new vixion ), bukan tag mungkin p200ns bakal dijual 20 jutaan πŸ˜€ ( katanya sih 25- 32 jutaan πŸ˜€ , loh bisa tembus 30 jutaan ya? kan gosip πŸ˜€ )

            ada yang udah mau inden??????

            p200ns, dari kami, kawasaki πŸ˜€

            artikel lain yang banyak soal kawasaki dan bajaj p200ns

            met bobo gan

            semoga berguna

            68 KOMENTAR

            1. pngen liat ada g org yg anti bajaj, jatuh hati k pzoons :mrgreen:
              walaupun djual kawak, ttep aja bajaj basisny..
              kembung2 dah tuh jilat ludah mereka sendiri hihihi
              #saveIndonesiadariorangyanggilaMERK

            2. kalo logo di speedo kemungkinan akan sama…yang beda hanya di tangki dan buntut doank…..”permainan cutting” aja…..kemungkinan lagi mengusung nama Kawasaki Rouser 200NS….seperti di filipina sana….

              di tangki memakai tulisan “Kawasaki”….

              di buntut memakai tulisan “Rouser 200NS”

              tapi ini belom tentu bener ya…..

            3. Dengan lambang Bajaj harga lebih murah karena terdiri dari 5 huruf. Lah kalau kawasaki berapa huruf? Tambah mahal lah πŸ™

            4. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and actual effort to generate a top
              notch article… but what can I say… I put
              things off a lot and never seem to get nearly anything done.

            Tinggalkan Balasan